Bare knask – happy halloween

Ok, helt ærlig, jeg synes halloween er teit. Jeg er såpass grinete kjerring at jeg blir gretten av ørten unger som ringer på døren, bråker og griser. Nå er jeg generelt lite glad i at folk ringer på, men når de i tillegg kun står der og holder fram bæreposen til snopeinnsamlingen får jeg helt avsmak. Men nok om det. Om ikke annet er halloween en anledning for å lage noe nytt. Og med en treåring i hus som synes konseptet er veldig spennende var det likevel koselig å ha en minifeiring hjemme, uten å irritere de rundt oss 😉 Blod og gørr er verken min eller Hedda sin stil, så baksten var av den uskyldige typen, og Hedda kledde seg ut som en prinsesse:

IMG_7797.JPG

Jeg valgte å lage store vaniljecupcakes og mini-sjokoladecupcakes, og mannen bestilte reprise på kirsebærostekremen, som for anledningen ble farget oransje. De er pyntet med mørke sukkerperler og små knokler. Jeg laget også små marengsspøkelser, som ganske enkelt er hvite pikekyss med ansikt tegnet med spiselig tusj.

Små sjokoladecupcakes:

IMG_7785.JPG

Uhu!

IMG_7789.JPG

Cupcakes ferdig pyntet:

IMG_7796.JPG

IMG_7795.JPG

Happy halloween!

IMG_7810-0.JPG

IMG_7807-1.JPG

Ellers har jeg laget dåpskaker til to små jenter i helgen, innlegg kommer i løpet av morgendagen, og i morgen skal jeg lage cupcake til en liten jente som fyller 1 år 🙂

Stine 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s