Hvit og rosa dåpskake og matchende cupcakes til Ingrid

Litt treig med innlegg om helgens kaker. Midt oppi pepperkakebaking, adventskalendere og julepynt har bloggingen blitt helt glemt. Men her kommer altså første av to dåpskaker til søndagen. Mammaen til Ingrid likte designet på kaken jeg bakte til Laura for en stund siden, og ville gjerne ha noe liknende. Hun ønsket seg også matchende rosa cupcakes. Og som sagt, så gjort! 🙂

Inni kaken er det hvit dame med Nettbakerens sukkerbrød, vaniljekrem, bringebærmousse og fløtekrem. Trukket og pyntet i marsipan.

Designmessig veldig lik Laura sin kake, eneste forskjellen er at datoen på Ingrid sin kake er flat foran på brettet for å gjøre plass til en liten pyntet jentebaby på toppen. Dustede roser, småblomster, sommerfugler og perler – nydelig jentete. Babyen har fått strutteskjørt og hårbånd for anledningen. Her kommer noen bilder av kaken:

IMG_8253.JPG

IMG_8252.JPG

IMG_8238.JPG

IMG_8237.JPG

IMG_8254.JPG

IMG_8255.JPG

IMG_8256.JPG

Og cupcakesene, som forøvrig er saftige kryddercupcakes, perfekt for en dåp første søndag i advent, jeg fikk i alle fall julestemning av lukten på kjøkkene da jeg lagde disse. De er toppet med ostekrem, og pyntet med hver sin blomst og sommerfugl maken til dem på kaken, i tillegg til litt perler:

IMG_8258.JPG

IMG_8259.JPG

IMG_8260.JPG

Gratulerer så mye med dåpsdagen som var, Ingrid og familie! Jeg håper dagen var super, og jeg er kjempeglad for at kake og cupcakes smakte 🙂

Stine 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s