Velkommen hit til Vennebyen – Hedda feirer fireårsdag med barnehagebesøk

Jøss, vi overlevde! I går hadde vi hele avdelingen til Hedda på besøk hjemme hos oss. 18 unger, pølser, kake, cupcakes og godteposer = oppskrift på vellykket barnebursdag. Men guuud så deilig og stille når de hadde gått, huset var vasket og roen senket seg, greit det bare er én gang i året 😉

Kaken hadde Hedda selv bestemt at skulle være en Vennebyen-kake, og jeg valgte «jukseløsningen» med spiselig bilde i stedet for masse modellering siden det var nok av annet som skulle ordnes også. Kaken ble forøvrig til i en fei, da jeg kun hadde rukket å lage bunnen klar dagen før, og minstemor ville ikke at mamma skulle dille med kakepynt i stedet for å dulle med henne, så kaken ble pyntet på en drøy halvtime etter at mannen hadde kommet hjem fra jobb, og før ungene gjorde storinnrykk. Inni kaken er det Annas favorittsjokoladekake laget på Oboy, melkesjokoladesmørkrem og masse nonstop. Trekk i marsipan, pynt i sukkerpasta.

Siden det ble et hasteprosjekt ble pynten av den enkle utstikkertypen. Trillet masse små kuler til borden nederst, stakk ut navn og alder, og noen fargerike blomster i tillegg til det spiselige bildet. Jeg ble ikke helt fornøyd, men ungene synes det var stas – og det er jo det viktigste 🙂

Rakk ikke å ta så mange bilder, men her er et glimt:

2015/01/img_8915.jpg

2015/01/img_8917.jpg

2015/01/img_8921.jpg

2015/01/img_8918.jpg

Jeg bakte også noen vaniljecupcakes med rosa vaniljeostekrem, glitter og perler dandert i et cupcakestativ:

2015/01/img_8907.jpg

Hurra igjen for fireåringen vår! Nå skal helgen foregå i rolige former, får se om jeg baker noe, eller om jeg drøyer til juletrefesten for barnehagen neste uke 🙂

Stine 🙂

Reklame

4 kommentarer om “Velkommen hit til Vennebyen – Hedda feirer fireårsdag med barnehagebesøk

    • Tusen takk for det! Jeg har bestilt spiselig bilde fra hun som har denne siden:

      http://www.hanneskaker.com/spiselig-bilde/

      Det er icing ark, smaker litt som sukkerpasta. Mye bedre kvalitet enn tynne risbilder som lettere skrukker og blir stygge. De smaker jo ikke suuupergodt, men søtt og nøytralt, merker ikke så mye til det når det ligger på marsipan 🙂

    • Tusen takk 🙂 jeg bruker Pals ekstra hvit marsipan. Fåes i diverse nettbutikker som selger bakeutstyr, eller på et Pals utsalg til en litt snillere pris 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s