Dåpskake med dåpskledd baby til Patrick

Puuuh, nå siger jeg sammen i sofaen for denne gang, og min mest hektiske bakehelg til nå går mot slutten. Totalt fem kaker levert, samt to små laget med eldstedatteren vår til hjemmebruk. Hektisk, men gud så gøy når melstøvet legger seg og mestringsfølelsen kicker inn 🙂

Helgens siste kake var en søt hvit og lyseblå kake til vesle Patrick som hadde sin dåpsdag i dag. Også denne kaken var inspirert av den detaljerte kaken til Marie, men så klart laget i guttefarger og litt eget design, det gøyeste er jo å lage litt forskjellige kaker hver gang 🙂 Mammaen til Patrick lurte på om det var mulig å ha dåpskjole på pyntebabyen, så det måtte vi jo få til!

Kaken under trekket er Annas favorittsjokoladekake med Oreokrem og melkesjokoladekrem, trekket og pynten er av marsipan.

Pynten her domineres av baby i dåpskjole, en rosebukett og en teddybjørn med paraply med dåpsdatoen malt på. Oppskrift på denne fant jeg hos en utrolig dyktig kakekunstner: Mycakeandart. Fargene går i hvitt, lys gråblå og sølv. Her kommer bilder av denne:

IMG_6905.JPG

IMG_6903.JPG

IMG_6904.JPG

IMG_6902.JPG

IMG_6906.JPG

IMG_6909.JPG

IMG_6908.JPG

IMG_6907.JPG

IMG_6913.JPG

IMG_6912.JPG

IMG_6911.JPG

IMG_6910.JPG

Gratulerer med dåpsdagen til Patrick med familie, jeg håper dere har kost dere masse i dag, med både feiring og kake 🙂

Nå tar jeg bakefri et par dager, men kommer tilbake med både konfirmasjon- og dåpskake til helgen igjen (med mindre bakeabstinensene slår til og jeg lager noe til oss her hjemme i mellomtiden).

Stine 🙂

Reklame

2 kommentarer om “Dåpskake med dåpskledd baby til Patrick

  1. hei. Kjempe fin kake 😀 skal ha dåp 2 november til min lille prinsesse og er ute etter en slik bare jente. Hva er prisen på en slik kake? Mvh Ailin

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s