It’s a boy! Putekake til babyshower

Gårsdagens kake var en babyshowerkake til ei som venter en liten gutt. Jeg fikk spørsmål om å lage en putekake, og det ville jeg veldig gjerne, da puteformene mine bare har ventet på en unnskyldning til å bli testet. Og jeg ble som vanlig glad for å gjøre noe nytt 🙂

Inni denne puten finner man vaniljekake med sitronkrem og bringebærmousse, og den er trukket og pyntet med hjemmelaget sukkerpasta.

Utseendemessig ble vi enig om at teksten «it’s a boy» og navnet på den kommende babyen, Aleksander, skulle være med, ellers frie tøyler på pynten. Jeg valgte et enkelt og stilrent design med rutemønster på selve puten, en liten baby med sløyfe på som sover i englevinger, en liten rosebukett, noen småblomster og navneklosser. Et lite skilt med teksten «it’s a boy» er plassert bak babyen, og hjørnene på kaken er pyntet med sløyfer. Her kan dere se resultatet:

IMG_7410.JPG

IMG_7422.JPG

 

IMG_7411.JPG

IMG_7414.JPG

IMG_7426.JPG

IMG_7423.JPG

IMG_7425.JPG

IMG_7424.JPG

IMG_7428.JPG

IMG_7427.JPG

IMG_7429.JPG

Gratulerer så mye med den lille på vei, jeg håper feiringen i går ble fantastisk, og jeg er veldig glad for at kaken falt i smak 🙂

Innlegg om helgens neste prosjekt kommer snart, bursdagskake og litt diverse til en liten jente som feirer fire årsdag i dag.

Stine 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s