Klassisk marsipankake med masse friske bær

Jeg har lenge hatt lyst på en ordentlig marsipankake, med sukkerbrød, krem og hele pakken. Så i dag synes jeg det var på tide å sette ideen ut i live, og dagens kake ble en tradisjonell marsipankake med masse godt fyll.

Bunnen er Nettbakerens sukkerbrød, og det er fylt med vaniljekrem, fløtekrem, bringebærmousse og hakket melkesjokolade. Trekk i (for engangs skyld ikke kritthvit) marsipan. Masse friske bær pryder toppen, og jeg har penslet dem lett med gele for å få frem glansen i dem.

Utseendemessig en enkel kake, jeg har skåret til en åpning på toppen med flippene pent rullet bakover, og fylt med en haug bringebær, blåbær og jordbær. Noen små sukkerperler mellom flippene og et fløyelsbånd rundt kaken nederst. Enkelt og elegant 🙂

IMG_7572.JPG

IMG_7575.JPG

Eventuelt et lite melisdryss over:

IMG_7578.JPG

Namnamnam, nå gleder jeg med masse til marsipankake til dessert 🙂

I morgen kommer innlegg om helgens dåpskake, en lyserosa kake til en liten jente.

Stine 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s