Minecraft-kake til Johannes: Stine gjør ting hun ikke kan

I dag har jeg laget bursdagskake til Johannes som fyller syv år. Utfordringen var å lage en kake med Minecraft-tema. Eeeh ja, jeg visste ikke hva Minecraft er. Jeg har aldri vært noen stor data- og tvspiller. Og det er faktisk ganske vanskelig å finne på et design når man ikke har peiling på hva det er snakk om. Google gir selvsagt mange bilder til inspirasjon, men når man ikke vet hvor viktig de ulike elementene er, er det litt gjettelek å velge det man vil fremheve. Men uten å vite helt hva jeg siktet etter, tror jeg at jeg ble fornøyd med resultatet 🙂

Uansett, kaken er Annas favorittsjokoladekake med primært Oboypulver, fylt med vaniljekrem og melkesjokoladekrem. Trekk og pynt er marsipan.

Når det gjelder utseende på kaken har jeg delvis latt meg inspirere av andre Minecraftkaker jeg fant på nett, delvis sett på bilder fra selve spillet, og til slutt «kvalitetssjekket» med min mann som er en spillgeek (sorry vennen). Man hører som barn at man blir firkantet i øynene av å se mye på tv. Det er løgn. Det man blir firkantet i øynene av er å lage Minecraftkaker med tilhørende (ingen overdrivelse) et par hundre firkanter. Utover hundrevis av firkanter er kaken pyntet med en pickaxe, tnt-bokser, en fakkel og en avatar (?) fra spillet.

Her kan dere se resultatet:
IMG_7675.JPG

IMG_7673.JPG

IMG_7674.JPG

IMG_7677.JPG

IMG_7682.JPG

IMG_7681.JPG

IMG_7679.JPG

Gratulerer med 7-årsdagen, Johannes, jeg håper du godkjenner designet på kaken din, og at den smaker deilig 🙂

Nå skal jeg i gang med helgens dåpskake, innlegg kommer i løpet av søndagen 🙂

Stine 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s