Vaniljecupcakes med vaniljeostekrem og sukkerperler

Hiver ut et kjapt innlegg om gårsdagens bakst også når jeg først var i gang. Lørdagen i sure, regnfulle høst-Bergen ble tilbragt innendørs med overenergiske barn. Så det var veldig greit å få besøk av et vennepar med barn, slik at spesielt treårigen fikk rast litt fra seg. Når vi har besøk må jeg ha noe å by på, slik er det bare, så jeg slang sammen en porsjon herlige vaniljecupcakes med hjelp (sabotasje, hehe) fra Hedda.

Jeg brukte oppskriften jeg tidligere har lagt ut, men hadde i litt ekstra vaniljepaste for fyldig og god vaniljesmak, og brukte bare fløte denne gangen. Toppet dem med en silkemyk kremostfrosting:

Vaniljeostekrem

100 g mykt smør
200 g kremost
Ca 300 g melis, se an konsistensen
0,5 ts vaniljepaste
Smak til med salt og sitronsaft.

Romtemperert smør og melis piskes hvitt og luftig, så piskes den kjøleskapskalde kremosten inn sammen med vanilje, salt og sitron. Viktig at kremosten er kald, ellers blir kremen veldig myk og vanskelig å sprøyte fint. Jeg farget halvparten av kremen rosa med litt farge fra Sugarflair, siden småjentene synes det er stas. Pyntet med litt diverse sukkerperler. De er aller best nystekte, men holder seg fint en dag eller to ekstra i kjøleskapet også 🙂

Enjoy!
IMG_7713-0.JPG

IMG_7711-0.JPG

IMG_7710-0.JPG

IMG_7715-0.JPG

IMG_7714-0.JPG

Stine 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s