Pastellfargede cupcakes til Anna 1 år

Dagens bakst ble tre brett med cupcakes som lille Anna som fyller 1 år kunne ha med seg til barnehagefeiringen sin. Mammaen hennes sendte meg et par bilder av hva slags pynt hun ønsket seg, og jeg har laget noe tilsvarende 🙂

Cupcakesene er av typen sjokolade. Testet min mest brukte sjokoladekakeoppskrift, Annas favorittsjokoladekake, som cupcakes, og det fungerte helt utmerket. Byttet ut en del kakao med Oboy så den ikke skulle være for mørk for de små. Annas favoritt til Anna 🙂 Toppingen er hvit sjokoladekrem, som passer utmerket med sjokoladebunnen, får nesten litt Kinderegg-effekt når man har de to sammen. Pynten på toppen er marsipan med noen sukkerperler her og der.

Utseendemessig er cupcakesene søte med den lyse kremen, og pynten er nusselig pastellfarget, akkurat som jeg liker, dust og behagelig. Pynten består av marsipanfigurer i barnevennlig design, gyngehester, barnevogner, teddybjørner og babyklær, herlig! Har også laget noen som staver navnet til bursdagsbarnet, og noen med 1-tall på. Her kan dere se:

IMG_7895-0.JPG

IMG_7892-0.JPG

IMG_7893-0.JPG

IMG_7887-0.JPG

IMG_7888-0.JPG

IMG_7886-0.JPG

IMG_7889-0.JPG

IMG_7891-0.JPG

IMG_7890-0.JPG

Lang, lang rekke, klar til levering 🙂

IMG_7883-0.JPG

IMG_7884-0.JPG

Gratulerer så mye med 1-årsdagen til Anna, og jeg håper cupcakesene slo an i barnehagen 🙂

Stine 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s