En gave! Ostekake med gelesløyfe

Gårsdagens kake, og dagens kos, ble en ostekake for å teste min nye form med sløyfe på. Jeg synes denne formen gir en veldig stilig effekt på kaken! Så lenge man er litt nøye får man mye pynt for minimal innsats. Ikke at jeg har noe i mot å dille og dalle i det uendelige med kakepynt, men noen ganger er det unektelig kjekt med kaker som ser flotte ut uten å stå i timesvis og styre 😉

Kaken er samme ostekaken jeg har lagt ut oppskrift på tidligere, eneste forskjellen er at den er bygd «opp-ned» i formen, altså geleen først, så ostekremen, og tilslutt kjeksen, jeg lot det stivne mellom hvert lag, og det er viktig å være nøye når man har i geleen slik at det ikke blir geleflekker andre steder enn i sløyfen, da får man ikke den rene finishen. For å få kaken ut av formen tok jeg litt varmt vann i kjøkkenvasken og dyppet formen i noen sekunder før jeg snudde den over på et kakefat.

Her ser dere min presangkake:

IMG_7908-0.JPG

IMG_7911-1.JPG

Nam! Deilig kake med artig design 🙂

Stine 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s