Fargesprakende bursdagskake med stjerner og ballonger til Emre og Milan

En av søndagens kaker var en bursdagskake til to små gutter som fylte 2 og 3 år. Jeg fikk relativt frie tøyler på pynten, men vi ble enig om litt forskjellige farger og leken stil, samt bilde av guttene.

Inni denne store kaken befinner seg en saftig vaniljekake fylt med oreokrem og melkesjokoladekrem med nonstop, jeg tenkte dette ville slå an hos de små 🙂 Trekk og pynt i sukkerpasta.

Utseendemessig er denne kaken dominert av spiselige bilder av bursdagsbarna, rammet inn med fargerike stjerner, en «bukett» av ballonger i mange farger mellom bildene og et lite leketog nede på brettet. I tillegg har jeg markert nedre kant med perlekant i ulike farger, og det er noen små stjerner litt rundtom på kaken.

Her kan dere se resultatet:
IMG_7979-0.JPG

IMG_7978-0.JPG

IMG_7976-0.JPG

IMG_7977-0.JPG

Gratulerer så mye til begge bursdagsbarna, jeg håper dere hadde en super feiring! Jeg har fått høre at kaken var en suksess, og det er alltid kjekt! 🙂 Bilder av kaken med personlige bilder på publiseres etter avtale med foreldrene.

Stine 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s