Navnefestkake med to rosanyanser og stor sløyfe til Nora

Neste kake denne helgen var også til en navnefest. Til Nora som er datteren til ei i barselgruppen min. Her fikk jeg frie tøyler på pynten, og et lite ønske om at det ble med en ugle.

Kaken, over to etasjer, består av en sjokoladekake med bringebærmousse og sjokoladesmørkrem nede, og sukkerbunn med bringebærmousse, fløtekrem og sjokoladebiter oppe. Trekk og pynt i marsipan. Ellers er hele kaken laktosefri, noe som er veldig uvant for meg, for selv om jeg sverger til laktosefri fløte, kan jeg ikke fordra blå Melange. Kompenserer med god sjokolade og salt etter beste evne, men må innrømme at jeg ikke synes det blir helt det samme, spesielt ikke til kremen, selve bunnen går fint. Dette er forresten Annas favorittsjokoladekake, hvor jeg har byttet kulturmelken med en blanding av laktosefri rømme og laktosefri melk.

Utseendemessig benyttet jeg anledningen til å teste noen nye elementer: en stor sløyfe rundt toppetasjen, og litt andre varianter av blomstene. Ellers laget jeg en ugle som ønsket, navneklosser og sommerfugler. Nederste etasjen fikk rutemønster og perler. Her kommer noen bilder av kaken:

IMG_8075.JPG

IMG_8074.JPG

IMG_8072.JPG

IMG_8073.JPG

IMG_8076.JPG

IMG_8078.JPG

IMG_8079.JPG

IMG_8077.JPG

IMG_8084.JPG

IMG_8085.JPG

IMG_8083.JPG

IMG_8082.JPG

Gratulerer med navnedagen din i går, Nora, jeg håper dagen og kaken ble en suksess!

Stine 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s