O jul med din glede – julete kake til helgekosen

Denne helgen ble det to kaker hos meg, en dåpskake og en kosekake til oss selv. Siden julen nærmer seg med stormskritt ble dette tema for sistnevnte.

Inni denne kaken er det en saftig vaniljekake med to lag bringebærpure og bringebærostekrem og ett lag med lemoncurd og sitronostekrem. Smurt opp med vaniljeostekrem, og marsipantrekk og pynt. Denne kombinasjonen er så frisk og god! Jeg elsker det syrlige sammen med den søte vaniljekaken, og jeg er supersvak for ostekrem, så denne kaken er perfekt for mine smaksløker 🙂

Designmessig er det en enkel kake. Selv om jeg elsker å dekorere kaker er det ikke alltid jeg gidder å stå timesvis med kaker som kun er til hjemmebruk. Så denne kaken er pyntet med snøkrystaller og kristorn. Jeg penslet snøen med litt skimmer, og trillet noen små kristornbær til å ha sammen med bladene. Ikke noe hokus-pokus, men enkelt, greit og julete:

IMG_8397.JPG

IMG_8395.JPG

IMG_8396.JPG

IMG_8394.JPG

IMG_8400.JPG

God førjulstid fra meg!

Stine 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s