Gråblå dåpskake med sølvdetaljer og dåpspyntet baby til Brage

Andre kake ut denne helgen var som nevnt en dåpskake. Denne var til en liten gutt som fikk navnet Brage, jeg elsker navnet Brage, får vi en gutt en gang skal han hete det 🙂 Uansett, mammaen til Brage ønsket seg en slik kake jeg har laget til Patrick og Henrik August tidligere. Og klart hun skulle få det!

Inni denne dåpskaken er det vaniljekake med bringebærmousse og sitronkrem, smurt opp med vaniljesmørkrem, og trukket og pyntet i marsipan.

Designmessig lik to kaker jeg har laget tidligere: teddy med paraply, baby i dåpskjole, roser og småblomster, sommerfugler og hjerter – full pakke dette 😉 og veldig behagelig blåfarge jeg alltid får mye positive kommentarer på, dus blågrå. Fargen heter forøvrig pastel bluebell og kommer fra Sugarflair. Her i hvit marsipan.

Her kommer noen bilder:
IMG_8379.JPG

IMG_8381.JPG

IMG_8378.JPG

IMG_8375.JPG

IMG_8382.JPG

IMG_8386.JPG

IMG_8387.JPG

IMG_8384.JPG

IMG_8390.JPG

IMG_8391.JPG

Gratulerer så mye med dåpsdagen som var til både den lille hovedpersonen og familien, jeg håper dagen var flott, og jeg er veldig glad for at kaken smakte 🙂

Nå blir det julemodus her hos meg, hektisk tid fremover med opplegg i barnehagen til eldste, julegaveshopping og julebakst, så nå blir det en liten pause fra dåpskaker osv, men baking blir det likevel mye av, innlegg om diverse julebakst kommer på løpende bånd 🙂

Stine 🙂

Reklame

2 kommentarer om “Gråblå dåpskake med sølvdetaljer og dåpspyntet baby til Brage

    • Den heter pastel bluebell og er fra merket sugarflair. Fåes blant annet på Slikkepott.no. Sikkert mange andre steder også. Jeg har brukt den i Pals ekstra hvite marsipan, i vanlig «gul» marsipan blir den sikkert grønnere. Evt hvit fondant burde funke👍🏻

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s