Havremuffins toppet med valnøtter og pekannøtter

Det hender i blant at jeg slår til og baker noe som ikke er kremet, massesukret og trukket i marsipan. Dette er et slikt innfall. Jeg er veldig glad i havre, så da jeg snublet over denne oppskriften bare måtte jeg teste. Det er også stas med bakst som egentlig er sunn, men smaker som snacks, og som kan gis til barna med god samvittighet. Sånn super-super sunt er det nok ikke, men absolutt innafor, og ikke minst saftig og godt.

Hedda var med på bakingen, noe hun alltid tar veldig alvorlig. Tidlig krøkes 😉 Vi brukte denne oppskriften til Manuela fra Passionforbaking:

http://www.passionforbaking.com/md/?recipe=breakfast-oatmeal-muffins

2015/01/img_8977.jpg

2015/01/img_8978.jpg

2015/01/img_8975.jpg

Disse kommer jeg til å lage flere ganger. Mannen foreslo å ha tørkede tranebær oppi, og jeg kan tenke meg mange utgaver av disse. En ekstra treat i matpakken til store og små 🙂

Stine 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s