Let it snow, let it snow, let it snow – bryllupskake i vinterprakt

Herlighet, dette må være mitt mest forsinkede innlegg noen gang. For to uker siden laget jeg altså bryllupskake. Temaet for denne var vinterhvitt og skimrende snøfnugg – enkelt og elegant! 

Dette var en stor og tung kake, klarte, som med den forrige bryllupskaken, knapt å løfte den. Den besto av tre etasjer, med målene 30-25-20 cm, og innehold sjokoladekake med bringebærmousse og melkesjokoladekrem øverst og nederst, og vaniljekake med sitronkrem og bringebærmousse i midten. Trekk og pynt i Pals ekstra hvit marsipan. 

Designmessig, som sagt, veldig enkel og elegant. Stilren i sin hvite farge, og fokus på enkel pynt som passet perfekt til årstiden (selv om det sjelden er noe winter wonderland her i Bergen). Kaken er tom på toppen, siden paret selv skulle sette på en figur før servering. Her er noen bilder av denne snøkaken til vinterbryllup:

Gratulerer så mye med dagen som var til de nygifte, og jeg er veldig glad for at dere ble fornøyd med kaken. Det er alltid spennende å lage kake til viktige dager 🙂 

Stine 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s