ROOM gulrotkake med ombré petalfrosting-teknikk

Denne teknikken har jeg lenge hatt lyst til å teste ut, men ikke helt funnet en god anledning. Fikk endelig tatt steget og laget denne kaken, teknikken finnes her, hvis noen andre har lyst til å prøve seg:

http://www.wilton.com/blog/index.php/how-to-decorate-an-ombre-petal-buttercream-cake/

Inni finner vi gulromkake ala ROOM, oppskrift her:

http://www.detsoteliv.no/oppskrift/gulrotkake-fra-room

Den er fylt og pyntet med ostekrem. Kremen på utsiden er farget i ulike lillanyanser for å skape ombré-effekten. Jeg ble ikke helt fornøyd med denne kaken, kremen var litt i mykeste laget til denne teknikken, og den ble mykere og mykere underveis. Dette kunne jeg selvsagt ha hjulpet på ved å sette kaken og kremene i kjøleskapet et par ganger underveis, men når jeg først er «i sonen» hater jeg å legge fra meg det jeg driver med, jeg blir så gira på å se det ferdige resultatet. Men har i alle fall lært til neste gang at en fastere krem og mer tålmodighet, vil gi penere finish. 

  
Men god var den! 😉

Stine 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s