Skyrim-kake til Tobias

Dette er muligens en kake for spesielt interesserte. Min mann skulle i overraskelsesselskap til en venn og kollega som fylte 29 år nylig, og hadde lyst til å ha med en fin kake som gave. Først snakket han om zombie-kake, men jeg må innrømme at jeg er så «fin på det» at jeg ikke hadde lyst å lage en kake pyntet med blod og gørr. Siden bursdags»barnet» er glad i spill, og da tydeligvis spesifikt spillet Skyrim, ble dette temaet for kaken. Jeg har aldri hørt om spillet før, så her stolte jeg blindt på min mann, og lot ham velge design på kaken. 

Inni denne svære kaken finner vi Annas favorittsjokoladekake, kirsebærostekrem, kirsebærkompott, melkesjokoladekrem og hakket sjokolade. Trekk og pynt i marsipan.

Kaken er formet som en stor, gammel bok (visstnok sentralt i spillet?), drage-logoen på toppen er håndlaget, skåret ut med skalpett, og tegnene på siden er fra spillets alfabet og skal bety «Gratulerer Tobias», malt på med bitteliten pensel og spiselig maling. Det er meget mulig det er noe feilstavet der, men pyttsann! Ellers pyntet med navn og alder 🙂

   
         

Hurra for Tobias! Og hurra for kakeavskjær som ble en fin liten restekake til oss her hjemme, fylt med bringebærsyltetøy og eggedosisbasert hvit sjokoladekrem.

  
Stine 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s