Jordbærcupcakes i svart-hvitt

Cupcakes er så gøy å lage. Sprøytingen av kremen er som terapi, jeg fortaper meg helt i swirls og kremtopper. En liten bonus er at det går ganske så kjapt og greit å hive sammen, så man rekker det alltid 🙂

Denne gangen bestemte jeg meg for å prøve en ny vri ved å tilsette en god dæsj jordbærpuré til røren på vanlige vaniljecupcakes. Det ble ingen høydare. Mannen og fireåringen mente de smakte grovt brød, og at de ville vært gode dersom de var skikkelig sunne. Rart det der, hvordan søte og gode vaniljecupcakes, og søt og frisk jordbærpuré i kombinasjon smaker brød. Jaja lesson learned. Forøvrig ikke helt bakedagen min dette, jeg prøvde meg på en ny type frosting og skilte den to ganger før jeg blåste i hele greien og laget vaniljeostekrem i stedet. 

Pynten er helt enkel i svart, hvitt og sølv, små sukkerperler og svarte blomster mot hvit krem. Og stilige doble cupcake-former med blonder utenpå:

   
     

Så definitivt bedre ut enn de smakte, disse… Men jaja, alt kan ikke være innertier. 

Stine 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s