Let it go, let it go, det er helg :) Cupcakes med Frost-tema

Hedda på 4,5 er som alle andre unger hekta på Frost. Så i går tok vi langhelg, og jeg og Hedda disket opp med helgens kosemat, nemlig cupcakes. Hun fikk velge smak, former og pynt, så vi endte opp med vaniljecupcakes med Oreo, toppet med vanilla icing, eller «gammeldags smørkrem» som noen også kaller det. Oppskrift på denne kan finnes her:

http://www.sweets2share.com/gammeldags-vaniljesmørkrem/

Vi brukte Frost-muffinsformer Hedda hadde fått i gave, pyntet med ulike blånyanser i kremen, og snøfnugg og glitter på toppen. Ikke helt årstids-riktig kanskje, men det været vi har i Bergen for tiden oser ikke akkurat sommerstemning. The cold totally bothered me anyway 😉

   
   

Personlig var jeg ikke veldig imponert over kremen, for søt og «enkel» for min smak, men jeg liker å teste nye oppskrifter, og den gikk ned på høykant hos ungene. Spørs om det ikke blir noe mer voksen-vennlig bakst her i helgen også. Ellers har jeg bakt dåpskake til i morgen, innlegg kommer når kaken er servert. God helg så lenge!

Stine 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s