Utradisjonell navnefestkake i gult og svart til Carlito Antonio

Dagens kake var noe utenom det vanlige. Først var planen en babyblå nusselig kake, men så fikk jeg melding fra mammaen til Carlito Antonio for et par uker siden om det var mulig å lage kaken i gult og svart i stedet, for å matche dekoren i lokalet. Og klart jeg kunne gjøre det. Det er alltid spennende å prøve noe nytt 🙂

Kaken består av to etasjer, den største er Annas favorittsjokoladekake med oreokrem og melkesjokoladekrem, den minste er Nettbakerens sukkerbrød med vaniljekrem, fløtekrem og ferske bringebær. Trekk og all pynt er av marsipan. Med unntak av brettet og støttepinnene mellom etasjene, og tannpirkere i bena på sengen, er alt spiselig.

Designmessig er kaken ulik de andre sukkersøte dåpskakene jeg har laget, og det er jo kjempegøy å få lage både pastelldrømmer og mer typete kaker. Ønskene for kaken var at den skulle ha svart og gul som temafarger, at den skulle ha vimpler på seg, og en Kiliseng på toppen. Jeg holdt nesten på å feige ut på sengen for et par dager siden, da den plutselig så veldig stor ut på toppen av den minste kakebunnen, men jeg er veldig glad for at mammaen til Carlito Antonio ville jeg skulle bruke den likevel, for det ble jo veldig stilig til slutt! Den er nok ingen tro kopi av Kilisengen, men man kan se noen likhetstrekk i alle fall, så jeg sier meg fornøyd 🙂

Resten av pynten har jeg primært laget i gult, brukt svarte perler både rundt kantene og langs «teppet» på toppen, bokstavklossene med navn er markert ekstra med svart, spiselig maling, og på de gule vimplene har jeg malt datoen for navnefesten og ellers bare små detaljer i hvitt. På den nederste etasjen har jeg laget striper i ulik bredde i svart og gult. Alt i alt ble jeg veldig fornøyd med kaken, og det var skikkelig artig å se den ta form på kjøkkenbenken i går kveld. Her kommer et lite bildedryss:

IMG_6597-0.JPG

IMG_6598-0.JPG

IMG_6599-0.JPG

IMG_6606-0.JPG

IMG_6610-0.JPG

IMG_6612-0.JPG

IMG_6608-0.JPG

IMG_6611-0.JPG

IMG_6613-0.JPG

IMG_6616-0.JPG

IMG_6615-1.JPG

IMG_6614-0.JPG

IMG_6617-0.JPG

IMG_6619-0.JPG

IMG_6618-0.JPG

<a

Gratulerer så mye med navnebarnet, jeg håper både hovedpersonen og familien får en strålende dag, og at kaken faller i smak 🙂

Stine 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s