Grisebinge til mannens kolleger

Et noe forsinket innlegg om torsdagens kake.

Min mann er lærer. Som de fleste har fått med seg har lærerene nettopp vært i streik, første uken tilbake i jobb nå i uken som var. Mannen har spøkt med at streiken var en lur måte å forlenge (den veldig korte…) ferien på og mantraet «avspasering, ferie, streik!» har blitt hoiet en del hjemme (sannsynligvis ikke like populært som streikevakt). Og siden de ikke holdt det gående til høstferien, som var gubben sitt mål (neida) tenkte jeg de trengte en oppmuntring etter fire lange arbeidsdager. Fra spøk til alvor, gode kolleger må man ta godt vare på. Jeg hører rykter om at kollegene til min mann er ganske så kjekke, så litt fredagskos var absolutt på sin plass 🙂

Jeg har hatt lyst til å lage en kake med kvikklunsj rundt en stund, men ikke helt funnet anledningen. Idéen er skamløst kopiert, bare så ingen finner på å kreditere meg for dette. Jeg laget Annas favorittsjokoladekake og fylte med Oreokrem og melkesjokoladekrem etter mannens ønske. Kvikklunsj rundt kantene og pynt i marsipan. Det ble en diger kake som sikkert veide mer enn en liten baby… Ta en titt:

IMG_6769.JPG

IMG_6770.JPG

IMG_6768.JPG

IMG_6766.JPG

IMG_6772.JPG

IMG_6771.JPG

Så pig out, NGV-lærere, ha en svinaktig god helg (og med det sier vi god natt til meg :p ) Siden jeg har vært ganske treig med å skrive dette innlegget har jeg allerede fått tilbakemeldinger på at kaken var veldig god, og at det var veeeldig mye besøk på kontoret denne fredagen – og det er jo kjekt å høre!

Stine 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s