Super-syndig Oreokake

Før jeg tar kvelden må jeg bare dele kaken jeg presset inn mellom en Frost-bursdagskake til i dag og en navnefestkake til i morgen. Man kan jo ikke bare bake til andre, så i dag har jeg laget en «liten» kake til husbruk også. Det ble en Oreokake bestående av en Oreokjeksbunn, et lag sjokolademousse, en sjokoladekakebunn og et generøst lag med Oreokrem øverst. Jeg har brukt samme Oreokrem som jeg bruker som kakefyll, men har vendt inn en klatt pisket krem for luftighet. Jeg har sprøytet roser av hvit sjokoladekrem rundt kaken, og pyntet med både store og små Oreokjeks. Bildene taler for seg selv:

IMG_6810.JPG

IMG_6815.JPG

IMG_6814.JPG

Ehm ja, så det var den dietten. Får prøve på nytt på mandag (om en uke – for her er kake nok til en hel armé). Spisehjelp ønskes velkommen 😉

Stine 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s