Navnefestkake med ugler til Aleksander

Dagens kake var en navnefestkake til en liten gutt. Og det ble en uglekake! Jeg fikk denne bestillingen sent torsdag kveld, så for ei som vanligvis planlegger detaljer og design i god tid var det uvant å finne på alt underveis. Men det gikk riktig fint, om jeg skal si det selv, og jeg ble godt fornøyd med kaken 🙂

Inni denne kaken befinner seg en vaniljekake med sitronkrem og bringebærmousse. Trekk og pynt er marsipan.

Når det gjelder design har jeg brukt hvitt trekk som grunnlag, laget noen trær og grener med blader og blomster oppover siden av kaken, litt gress nede på brettet, navneklosser og et skilt med datoen for navnefesten. Og ikke minst en liten uglefamilie 🙂 Fargene er det mammaen til Aleksander som har valgt, og jeg synes de ble veldig fine sammen. Jeg har ikke laget ugler før, så jeg fant et bilde på nett jeg kunne jobbe ut fra, inspirasjonen ble La Torta, som lager kjempesøte uglefigurer 🙂

Her kommer noen bilder av kaken og detaljene:

IMG_6795.JPG

IMG_6793.JPG

IMG_6798.JPG

IMG_6799.JPG

IMG_6800.JPG

IMG_6801.JPG

IMG_6802.JPG

IMG_6807.JPG

IMG_6809.JPG

IMG_6804.JPG

IMG_6806.JPG

Gratulerer med dagen til Aleksander og familien, jeg håper feiringen ble fin og at dere ble fornøyd med kaken 🙂

Stine 🙂

Reklame

2 kommentarer om “Navnefestkake med ugler til Aleksander

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s