Selena Gomez-kake til Oline

Datteren til en tidligere kollega av min mann fylte 12 år i går, og siden det store idolet er Selena Gomez ønsket hun seg en kake med bilde av henne. Det er nå jeg må innrømme at jeg har blitt så gammel at jeg ikke ante hvem dette var, men et kjapt Googlesøk gjorde meg klokere.

Oline ønsket seg en regnbuekake med rosanyanser, og hun ville ellers at kaken skulle være hvit med rosa og svart pynt. Jeg laget en vaniljekake som jeg delte opp røren og farget hver for seg, og fylte den med jordbærmousse og hvit sjokoladekrem – nam! Puttet også en liten overraskelse i midten 😉

IMG_6836.JPG

Pynten og trekket er av marsipan, og utseendemessig har jeg gått for noen store fantasiblomster med masse sølvperler i midten som hovedpynt (utenom bildet av kjendisen så klart), litt småblomster innimellom, noter i svart med sølvglitter, spiselige diamanter, og navnet til bursdagsjenta og noen hjerter på pinne i rosa med masse rosa glitter.

IMG_6842.JPG

IMG_6846.JPG

IMG_6844.JPG

IMG_6843.JPG

IMG_6865.JPG

IMG_6847.JPG

Gratulerer med dagen igjen, Oline, det var kjekt å bake til deg, og veldig koselig å høre at kaken ble så godt mottatt.

Herfra kommer det nok flere innlegg på løpende bånd i dag og i morgen, jeg har nemlig bakt 5 kaker denne helgen (7 om man regner med de to små jeg og Hedda laget sammen til min fars bursdagsfeiring, men der sto Hedda for pyntingen):

IMG_6893.JPG

Stine 🙂

Reklame

2 kommentarer om “Selena Gomez-kake til Oline

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s