Konfirmasjonskake med eucharis, strå og trollhassel til Casper

Neste kake ut var en kake til Casper som er konfirmant i dag. Mammaen til
Casper sendte meg noen bilder av blomsteroppsatsene de skulle ha på bordene i konfirmasjonen, og fortalte samtidig at trollhassel skulle være en del av dekoren, og hun ønsket seg en kake som tok opp igjen disse elementene. Kjekt med en utfordring, for dette hadde jeg jo aldri gjort før!

Under trekket befinner seg en litt mørk utgave av Annas favorittsjokoladekake med mokkakrem og hakket mokkasjokolade etter ønske fra konfirmanten. Trekk og pynt er hjemmelaget sukkerpasta.

Dekoren her er ganske enkel og stilren, et lysegrått bånd nederst rundt kaken siden dette er en av fargene de skulle pynte med i dag, navn og dato i samme farge. Jeg har laget noen lange «strå» som jeg har dandert over den ene siden av kaken og oppå disse har jeg plassert eucharis-blomstene (laget av sukkerpasta og dustet og malt med limefarget pulverfarge) og et par knopper. Trollhasselen er tegnet på siden av kaken med en tynn sprøyetipp. Her kommer noen bilder:

IMG_6851.JPG

IMG_6850.JPG

IMG_6849.JPG

IMG_6852.JPG

IMG_6853.JPG

IMG_6854.JPG

IMG_6856.JPG

IMG_6855.JPG

IMG_6857.JPG

IMG_6858.JPG

Gratulerer med dagen til Casper og familien, jeg ønsker dere en flott feiring og håper kaken faller i smak! Jeg har nettopp sendt avgårde to kaker til en dåp i morgen, og skal pynte nok en dåpskake når de små er i seng, her går det unna! Innlegg om disse kakene kommer i morgen 🙂

Stine 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s