Fargerik bryllupskake til Berit og Morten

På fredag laget jeg min første skikkelige bryllupskake. Jeg er sikker på at jeg hadde mer bryllupsnerver enn brudeparet selv. Neida. Joda…

Paret skulle ha en fargerik og leken stil på bryllupet og dekoren, og sendte meg dette bildet av ett av pynteelementene de skulle ha, og ønsket at kaken ble pyntet i samme farger.

IMG_7085.PNG

Vi ble enige om at selve kaken skulle være et blankt lerret for den fargerike pynten, så trekket, skriften og perlene er hvitt.

Inni denne store (og tunge!!) kaken befinner seg:

Nederst: Annas favorittsjokoladekake med bringebærmousse og melkesjokoladekrem.
Midten: Vaniljekake med sitronkrem og jordbærmousse.
Øverst: Annas favorittsjokoladekake med melkesjokoladekrem og sjokolademousse.

Trekk er Pals ekstra hvit marsipan, blomstene er sukkerpasta. Den ferdige kaken var som nevnt kjempestor, og så tung at jeg knapt klarte å løfte den (ikke hadde jeg nerver til å flytte noe særlig på den heller, hehe!). Målene på kakene er 30 + 25 + 20 cm, og hver kake var rundt 10 cm høye. Mye kake med andre ord 😉

Pynten er som sagt dominert av store, lekne, fargerike fantasiblomster med fargede sukkerperler i midten på et hvitt grunnlag, jeg har kun brukt litt perlemorskimmer for å fremheve bokstaver, tall og perleborder. Kaken er nesten tom på toppen, dette er fordi paret selv hadde en kaketopp de skulle sette på 🙂

Her er først et par bilder av den nøytrale kaken før den ble pyntet:

IMG_7109.JPG

IMG_7106.JPG

IMG_7108.JPG

Og det fargesprakende resultatet:

IMG_7129.JPG

IMG_7122.JPG

IMG_7125.JPG

IMG_7127.JPG

IMG_7131.JPG

IMG_7132.JPG

Jeg ble veldig godt fornøyd med resultatet, og synes jeg traff godt på fargene som var ønsket. Jeg synes det har vært kjempespennende å få sjansen til å bake til en så viktig anledning. Og ikke minst er det alltid gøy å prøve nye ting! 🙂

Gratulerer så mye med gårsdagen til de nygifte, jeg håper dagen var fantastisk og at kaken levde opp til forventningene 🙂

Stine 🙂

Reklame

2 kommentarer om “Fargerik bryllupskake til Berit og Morten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s