Sjokoladecupcakes med dumlekrem

Kjapt, forsinket innlegg om onsdagens bakst: sjokoladecupcakes med dumlekrem. Man kan jo ikke gå en uke uten å bake noe, så mens jeg ventet på helgens kake bakte jeg en midt-i-uken-belønning til både oss og kontoret til mannen. Valget falt på Villa Perlesukker sine sjokoladecupcakes med dumlekrem. Dumlekrem er så enkelt som 200 gram dumle smeltet i 3 dl fløte på kokepunktet og satt kaldt i minst 6 timer før det piskes som vanlig krem. Så godt, så enkelt. Sjokoladecupcakesene var jeg ikke helt fornøyd med, jeg synes de ble for «enkle» i smaken, veldig barnevennlig, men i kombinasjon med dumlekremen ble det litt i søteste og mildeste laget for meg. Kanskje det hadde gjort seg med litt salt karamellsaus over… Hmmm… Jakten på de perfekte sjokoladecupcakesene fortsetter.

Cupcakesene er pyntet helt enkelt, noen med en liten kremtopp, noen med roseswirls. Og så klart noen sukkerperler 🙂

IMG_7180.JPG

IMG_7181.JPG

IMG_7183.JPG

IMG_7188.JPG

IMG_7189.JPG

IMG_7195.JPG

IMG_7197.JPG

IMG_7200.JPG

Dagens bakst er en bursdagskake til min mor, innlegg kommer snart 🙂

Stine 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s