Lakriscupcakes med bringebær og hvit sjokolade

Det er ikke bare julebakst som foregår her i huset om dagen, i går ble det cupcakes. Jeg ble tipset om en oppskrift på en bakegruppe som jeg bare måtte prøve: cupcakes med lakris, bringebær og hvit sjokolade – nam!

Oppskriften kan finnes her for de som måtte være interessert:

http://lakrids.nu/blogs/recipes/9538359-red-liquorice-devil-cupcakes-af-mariam-mistry-fra-serenity-cupcakes

Jeg synes marengs på cupcakes blir i overkant søtt, så jeg laget dem med ostekrem i stedet. Pyntet med litt lakrispulver og et bringebær.

En liten obs hvis andre skal lage dem: De hever veldig lite. Jeg fyller vanligvis cupcakesformene 3/4 fulle, og får passe store cupcakes, disse ble veldig små da jeg gjorde det. Lærte til runde 2 og fylte dem mer.

Her kan dere se resultatet:

IMG_8547.JPG

IMG_8548.JPG

IMG_8546.JPG

IMG_8544.JPG

I dag er det «gule bomber» på programmet, suksesskremen står til kjøling, jeg må bare manne meg opp til å kverne mandler…

Stine 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s