«COOOOKIES!» Cookiemonster-cupcakes

Igjen på etterskudd med bloggingen etter en langhelg med sykt barn i hus. På fredag var hun sur, kjedet seg (og irriterte mammaen sin), så jeg satte i gang et lite prosjekt for å glede henne, og for å ha noe å dille med når vi likevel skulle være inne hele dagen. Jeg viste henne bilder av liknende cupcakes på nett og hun ble gira på idéen, så da var det bare å sette i gang.

Valget av smak falt på vaniljecupcakesene jeg ofte lager, denne gangen med hakket sjokolade i deigen, jeg vender sjokoladebitene i litt mel så de ikke synker rett til bunns under steking. De er toppet med turkis vaniljeostekrem sprøytet på med en «gresstip» for å lage rufsete pels, «sukkerøyne» og en safarikjeks i munnen.

IMG_9356

IMG_9357

Kjapp og enkel pynt, men morsom for barna, og smaker kjempegodt for store og små!

Stine 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s