Suksess! Suksessterte til morsdag

Søndag var jo, som vi alle vet, morsdag. Min mor bor ikke i samme by som oss, og jeg hater å rydde kjøkkenet etter andres prosjekter, så jeg laget morsdagskake til meg selv. Og er det morsdag får mor velge kake. Jeg bestemte meg for å lage suksessterte, en kake jeg har elsket så lenge jeg kan huske. Husker jeg bestilte «kake med gul krem» til bursdagene mine da jeg var yngre, og den kremen er virkelig kremen med stor K – helt sykt! Kunne spist meg mett på kremen alene tror jeg 😉

Jeg brukte denne oppskriften fra Krem.no, hadde den i en form på 25 cm og synes den hadde passelig tykkelse da:

http://www.krem.no/hjem/suksessterte

Jeg hadde kremen i kjøleskapet noen timer før jeg pisket den opp, så den ble tykk og luftig. Dekorerte kaken enkelt ved å sprøyte kremen på, og ha smeltet sjokolade over i tynne striper. Noen friske bringebær som kronen på verket.

IMG_9365

IMG_9367

IMG_9369

IMG_9368

Ikke noen avansert dekor, men pent og «ryddig», og ikke minst en SUPERGOD kake! Flaut å si at jeg og mannen (med litt hjelp fra mini på ett år som også ble gal etter kremen) knertet hele kaken på en drøy dag. Jaja, da er det bare å lete etter neste anledning til å lage den, for denne kaken går jeg ikke lei.

I dag har jeg lengtet litt mot våren, her jeg sitter i slapsete Bergen, og har laget pastellfargede pikekyss som smelter på tungen 🙂

IMG_9407

IMG_9418

Ha en fortsatt fin dag! Her planlegges både Valentines day-bakst, Fastelavn og dåpskake til helgen.

Stine 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s