Hjerteformet dåpskake i gråblå og lysebrun til Julian

Søndagens dåpskake ble til den lille gutten til ei jeg hadde sommerjobb med for noen år siden. Hun ønsket seg en hjerteformet kake, og ville også ha hjerter som en del av pynten. Dette ble min første hjerteformede dåpskake, og det var som vanlig gøy å lage noe nytt 🙂

Smaksmessig er kaken Annas favorittsjokoladekake fylt med bringebærmousse og melkesjokoladekrem. Den er trukket og pyntet i sukkerpasta, og alt er spiselig 🙂

Når det gjelder utseende er kaken dominert av en lys gråblå farge med lysebrune innslag. Jeg laget noen litt tredimensjonale hjerter, samt roser, fantasiblomster og småblomster. Navneklosser og perler som på de fleste av dåpskakene mine. Nederst har jeg laget et kantbånd og en sløyfe. Ta en titt:

IMG_9578-0

IMG_9576-0

IMG_9570-0

IMG_9577-0

IMG_9579-0

IMG_9574-0

IMG_9571-0

IMG_9572-0

IMG_9573-0

IMG_9575-0

IMG_9580-0

Gratulerer så mye med gårsdagen til dåpsbarn og familie! Jeg er veldig glad for at dere ble fornøyd med kaken, jeg koste meg med alle detaljene!

Stine 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s