Oatmeal-cookies og vaniljecupcakes med sjokoladeganache og salt karamell

Jeg er visst fremdeles latterlig treig med å få ut innlegg på bloggen. Nå har jeg heller ikke laget noe super-fancy, men la oss si det slik at hverdagskosen fortsetter i casa Isaksen Husøy 😉 

Forrige helg hadde vi litt forskjellig besøk, og jeg disket så klart opp med diverse bakst. Først ut var en (hinsides all fornuft) stor porsjon oatmeal-cookies. Nå skulle i grunn ikke porsjonen være så stor, men omregningen av måleenheter kombinert med ammetåke og søvnmangel gjorde at jeg ikke før en god stund senere klasket meg i pannen over at jeg ikke hadde reagert på 1,3 kg havregryn… Blondt øyeblikk. Men! Nok om det, cookiesene ble gode de, etter en del miksing og triksing for å balansere blandingsforholdene. 

Oppskrift finnes her, om noen vil prøve:

http://m.allrecipes.com/recipe/19247/soft-oatmeal-cookies/

Jeg toppet cookiesene med litt forskjellig, noen med melkesjokolade, noen med melkesjokolade og hvit sjokolade, noen med tørkede blåbær, og noen med pekannøtter og tranebær.Neste bakeprosjekt ble vaniljecupcakes toppet med mørk sjokoladeganache og salt karamell. Kombinasjonen av disse er så god! Passer også perfekt som makronfyll 🙂 

Mm! Veldig gode og mektige cupcakes som forsvant på rekordtid 😉

Stine 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s