Påskesuksess

Jeg går ikke lei av suksessterte, det er bare SÅ godt! Og perfekt balanse mellom søtt og litt salt (bruker alltid saltet smør), mektig, kremet og silkemyk krem. Kan det bli bedre?? 

Siden påsken er rett rundt svingen bakte jeg på onsdag en påskedekorert suksessterte. Pynten er inspirert av «Det søte liv» sin påskesuksessterte, men jeg lagde med den samme oppskriften jeg har brukt tidligere, altså ikke noe appelsin i min. Rundt kanten har jeg marsipanstenger, og et par sjokolade/marsipanfigurer til pynt i midten. Jeg har drysset strøssel og revet sjokolade over toppen. 

   

 

Ikke noe hokus-pokus, men herlighet så deilig kake 🙂

Stine 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s