Cafe Sting sjokoladekake i påskeprakt

Det bakes og det bakes hos oss, og neste kake ut ble en påskedekorert Cafe Sting sjokoladekake med tilhørende krem. Denne ble laget etter ønske om «noe med sjokolade» til dessert når vi hadde middagsbesøk på lørdag som var. Sting-kaken er veldig mektig, men utrolig saftig og god. Kremen er silkemyk, og smaker nesten litt som en sjokoladete (er det et ord??) variant av suksesskrem. Kan ikke slå feil det der 😉 

Oppskriften på kake og krem er tidligere publisert på bloggen min, her: https://stineskaker.com/2015/01/17/saftig-cafe-sting-sjokoladekake-med-roseswirls-og-perler/ 

Denne gangen var det passende å lage et påsketema på dekoren. Det er så kjekt med årstider og høytider når man har en hobby som min. Det er alltid nye og spennede prosjekter å begi seg ut på, og man har muligheten til å lage ting man ikke vanligvis ville gjort. Jeg hadde sett et sprøytet kurvmønster jeg hadde lyst til å prøve meg på, så la opp kaken deretter. Teknikken var overraskende enkel, men blir nok enda finere finish neste gang, når jeg har prøvd det før 🙂 Så halvdelen av kaken ble altså dekket av kurvmønster i sjokoladekrem, andre halvparten ble trukket i marsipan. Laget noen enkle «man tager hva man haver»-påskeliljer av en fembladsutstikker til roser som jeg dro litt ut på midten av hvert blad og laget litt mønster på, og kjernen laget jeg av en del av et lilje-utstikkersett. Dustet litt oransje i midten og puttet inni et par sukkerperler. Ellers pyntet jeg med noen småblomster og blader, samt Anton Berg mandelegg. Litt «gress» nede på brettet, og teksten «God påske» ble siste finish 🙂

   

         

Alt i alt godt fornøyd med denne, spesielt siden gjestene likte den så godt. Jeg laget også noen pikekyss, eller påskekyss om du vil 😉

  

Stine 🙂

Reklame

4 kommentarer om “Cafe Sting sjokoladekake i påskeprakt

 1. Hei
  Kjempe fine kaker!
  Jeg bare lurte på hvilken tipp du har brukt for å pynte kaken, altså kurvmønsteret. Veldig greit at slike ting kommer frem underveis 😉
  Ellers er det mye fin inspirasjon.

   • Takk for svar 🙂

    Jeg lurte bare på en helt annen sak også..pynter du kakene dine rett på fatet du skal bruke? Eller flytter du dem i ettertid? 😏

   • Jeg pynter rett på fatet ja 🙂 det er enklest med disse pappfatene som er helt flate, kakefat i glass el.l med kant kan jo være litt i veien, men det går det også, med litt godvilje 😉 føler risikoen er større for å ødelegge noe ved å flytte på dem. Unntaket er i stablekaker hvor øverste står på tynne pappbrett som ikke går utfor kanten på kaken, de står på en fjøl mens jeg trekker dem, og flyttes forsiktig oppå den/de andre kaken(e) etterpå 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s