Moods of Norway-skjortekake til Sebastian

Denne helgen laget jeg konfirmasjonskake. Konfirmanten og foreldrene synes det ville være stilig med en kake i form av en Moods of Norway-skjorte siden konfirmanten er glad i dette merket, og vi ble enig om å lage den i samme farge som dressen han skulle ha på seg på sin store dag. Kjekt prosjekt, begynte å ble en stund siden jeg laget skjortekake 🙂

Inni kaken finner vi fire lag Annas favorittsjokoladekake fylt med to lag bringebærmousse og ett lag melkesjokoladekrem. Trekk og pynt i marsipan. 

Utfordringen med denne kaken var selve logoen. Jeg har ikke noe utstikker eller liknende til denne, så logoen på skjorten ble skåret til med skalpell, hjulene stukket ut med tuppen på to ulike størrelser sprøytetipper, og det største litt «rufset» i kantene, som logoen ser ut på ordentlig. Sprayet over med perlemorsspray for å fremheve logoen litt ekstra. Logoene på slipset er malt på med en supertynn pensel og spiselig maling. 

   

     

Gratulerer med dagen på søndag som var, Sebastian og familie! 

Stine 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s