Ostekake med blåbærgele og Safarikjeksbunn

Jeg er veldig glad i ostekake, men synes ofte de blir litt kjedelige å se på. Derfor har jeg som mål å aldri lage to like. Jeg tenkte at Safarikjeks kunne være en fin variasjon til den tradisjonelle Digestive-bunnen, og siden jeg vanligvis bruker rød gelé oppå, tok jeg lilla denne gangen, sånn for variasjonens skyld. 

Oppskriften på min ostekake har jeg delt tidligere, og den finnes her:

https://stineskaker.com/2014/07/17/ostekake-med-gelelokk-og-friske-sommerbaer/
Som sagt byttet jeg Digestivekjeksene med Safarikjeks, og brukte bare 100 g smør.

Jeg bygget kaken oppned i en formkakeform for å få litt annerledes look. Tilslutt pyntet jeg med lime og friske bær.

  
For å være ærlig synes jeg ikke den lilla geléen gjorde seg noe særlig, den ble i mørskeste laget. Ikke likte jeg smaken noe særlig heller, så neste gang blir det gul eller grønn gelé 😉 Safaribunn funket derimot utmerket, så det kan anbefales!

Stine 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s