Gjærbakst-bonanza

Det var jo som kjent langhelg nylig, og mandagen ble brukt til å fylle frysen med diverse gjærbakst. Det er etterhvert ikke noen hemmelighet at jeg er veldig glad i gjærbakst og gjerne prøver nye varianter. Denne gangen hadde jeg lyst til å prøve meg på en utgave med pistasjenøtter jeg hadde sett på bakemag.no. Oppskriften kan ses her:

http://www.bakemag.no/pistasjsnurrer

Jeg brukte vanlig saltet smør i deigen, og brunt sukker i stedet for hvitt inne i snurrene. 

  
Disse var virkelig gode og anbefales på det varmeste!

Ellers laget jeg en stor deig, og laget også både kanelsnurrer og hveteboller.

   
 

Needless to say, fryseboksen vår er godt fornøyd 🙂

Stine 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s