Frostkake med roseswirls til 4,5 års dag

Okey, innser at min eldste datter høres veldig bortskjemt ut, men here goes. Hedda hadde halvtårsdag i dag, og synes at dette var noe vi kunne feire. «Ja hvorfor ikke?» Svarte jeg, og ble dermed satt til å bake for anledningen. Hun har vært litt furt når Frostkake etter Frostkake har forlatt huset, og siden hun elsker Anna og Elsa ville hun ha sin egen kake med Frosttema i dag. Jeg tenkte det var en fin mulighet til å lage en annen type design enn hva jeg har laget tidligere, og mikset litt detaljer fra ulike inspirasjonskilder. 

Inni kaken finner vi saftig vaniljekake, nederste etasje er fylt med vaniljesmørkrem, bringebærsyltetøy, melkesjokoladekrem og nonstop. Trukket i marsipan, pynt i fondant. Øverste er fylt med melkesjokoladekrem og myk nougat, pyntet med ostekrem-swirls. 

Designmessig gikk jeg (naturlig nok) for blått og hvitt, nederste etasje med et snøteppe over det blå trekket, øverste med lyseblå roseswirls og spiselig glitter. Ellers har jeg dekorert med snøkrystaller, spiselig glass/is av isomalt, perler og snøballer, samt Anna og Elsa-figurer. Disse er ikke spiselige, og er leker Hedda skal få når kaken er spist 😉 Bare sånn at ingen tror jeg er SÅ god, hehe!

   
    
    
 
Hurra for liksombursdag og veldig glad 4,5 åring da hun så kaken sin!

Stine 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s