Helgesuksess

Vi er på sommerferie, og det både bakes og blogges mindre fra min kant, men her kommer kaken jeg lagde til forrige helgs helgekos, min ultimate favorittkake: suksessterte! Jeg har funnet en oppskrift som aldri slår feil, så brukte som vanlig den: 

http://www.krem.no/hjem/suksessterte

Denne gangen valgte jeg å lage dobbel porsjon av bunnen for å lage kaken med to lag, og laget halvannen porsjon krem, slik at det ble et tynt lag mellom, og et tykkere, pyntet lag utenpå og på sidene. Kaken ble pyntet med marsipanblomster og høvlet sjokolade.

   
 
Namnamnam! Beste kaken som finnes, og den forsvant som vanlig fortere enn vi liker å innrømme 😉

Stine 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s