Pastellfarget uglekake

Da var det igjen på tide å brette opp ermene, beklage, og begynne på innleggene om de siste ukenes bakst 😉 Først ut er denne pastellfargede uglekaken jeg laget for noen helger siden. Jeg er ikke klar for høst og mørke, så tviholder på pastellene enn så lenge. 

Denne helgen hadde jeg og Hedda på 4,5 vært en tur i skogen og plukket blåbær, så tok dette med i kaken. Det er Nettbakerens sukkerbunn fylt med vaniljekrem, hjemmelaget blåbærsyltetøy, blåbærmousse og sjokoladebiter – NAM! Trukket og pyntet med ekstra hvit marsipan fra Pals.

Ugler er bare sååå søte, og jeg hadde lyst til å ha dem som tema denne gangen. Brukte en cookiecutter til selve formen på uglene, og malte, brukte diverse sirkler osv til å pynte dem. Kaken er egentlig femkantet, men med bløtkake inni kommer det ikke så godt frem, hehe! Have a look:

   
    
 

Denne ble jeg faktisk veldig fornøyd med, fargene er helt meg, og ikke minst smakte den fantastisk 🙂 

Stine 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s