Brownies som Toro sine

Finn én feil liksom?! Bakeblogg? Toro?! Men det er ingen hemmelighet at Toro lager uforholdsmessig gode brownies. Og dere kan ikke begynne å forstå hvor irriterende det er for en selvutnevnt bakeekspert å gjentatte ganger feile i å lage noe som kan måle seg med Toro. Men den som gir seg har tapt, så jeg har tatt opp kampen. Og dette er det nærmeste jeg har kommet, for disse ble gode! Seige inni, sprø oppå, og deilig sjokoladete 😉

Brownies

200 g mørk, god sjokolade

170 g smør

4 dl sukker

4 egg

2 ts vaniljesukker

2,5 dl hvetemel

Et par gode klyp salt, etter smak

Smør og sjokolade smeltes i en gryte på lav varme. Tilsett sukker, vaniljesukker og egg, og rør til alt er godt blandet. Hvetemel røres inn til slutt. Ha røren i en liten langpanne, smurt eller dekket med bakepapir (jeg brukte både papir og smør, smøret var egentlig ikke nødvendig da, men man får så god smak på skorpen!) og stek midt i ovenen ved 175 grader i 45-60 min. Her må du se an ovnen din, da alle er litt ulike, og man har gjerne ulike preferanser på hvor stekt en brownie skal være. Jeg synes den var perfekt etter 50 minutter! 

Jeg serverte den med vaniljeis, melisdryss og bringebær 🙂

  
Naaaam!

Stine 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s